Автомобили с падащ борд

Автомобили с падащ борд

Особеност на магазините, големите търговски вериги и ресторантите е, че често получават големи пратки на хранителни продукти, които пристигат в палети. В този случай много доставчици не разполагат с необходимата техника, за да Ви предложат бързо и безпроблемно разтоварване.

Но ние от Натурални храни ООД се стараем преди всичко да Ви предложим не само качествена доставка на свежи плодове и зеленчуци, но и удобство. Затова разполагаме с автомобили с падащ борд за бързо обслужване на палетни пратки.

Какво представляват автомобилите с падащ борд?

Автомобилите с падащ бордосигуряват огромно удобство при разтоварване на по-обемисти и тежки товари. Падащият борд буквално представлява платформа, която е разположена на цялата или половината ширина на превозното средство. Също така, тя може да е тип слайдер, която се прибира под шасито или платформа.

Най-голямото предимство на автомобилите с падащ борд е, че  не трябва да ангажирате половината си персонал, за да организирате разтоварването. Вместо това платформата на автомобила с падащ борд ще свърши по-тежката част от разтоварването на стоката!

Доверете се на Натурални храни и нашите автомобили с падащ борд! Свържете се с нас на телефон:  0886 331 991 и нашият екип с удоволствие ще Ви предложи най-подходящата услуга, съобразно нуждите Ви.

08.09.2021 Интересно

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button