Доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини

Доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини

Магазините са едни от най-натоварените търговски обекти. През тях ежедневно преминава голям човекопоток. Без значение дали става въпрос за малко квартално магазниче или голям супермаркет. Потребителите имат голям избор от места за пазаруване. Но това, което ги кара да предпочетат един магазин пред друг, е качеството.

В тази статия ще си поговорим за доставката на свежи плодове и зеленчуци за магазини. И ще Ви споделим на какво трябва да обръщате внимание при избора си на доставчик.

Ситуацията с пандемията от Covid-19 промени не само начина ни на живот, но и навиците на много от клиентите. И ако преди те прекарваха часове в магазините, избирайки внимателно всеки един плод, то сега повечето от тях предпочитат да пазаруват онлайн.

Най-големият недостатък на онлайн пазаруването е, че Вашите клиенти не могат да се докоснат до избраните продукти. Не могат да проверят свежестта и гаранционния им срок.

Освен това, много от големите международни вериги имат практиката на изпращат на поръчващите онлайн храни с изтичащ срок или престояли плодове и зеленчуци.

Какво значи това за Вас при избора на доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини?

Ако искате да запазите клиентите си, трябва да им предлагате винаги пресни и свежи плодове и зеленчуци. Но за да го постигнете, не можете да поръчате доставка на свежи плодове и зеленчузи за магазини от кого да е.

Повечето доставчици имат лошата практика да слагат най-пресните продукти отгоре на касетките, а в дъното да има леко развалени или престояли плодове. Но ние от Натурални храни ООД гарантираме за качеството и свежестта при нашата доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини.

Ние не използваме посредници за доставката. Вместо това нашите доставки на свежи плодове и зеленчуци за магазини се извършват лично от нашия екип. За целта използваме наши собствени транспортни средства.

Така можем да Ви гарантираме, че не само сме спазили всички правила за хигиена и безопасност, а и че доставката на свежи плодове и зеленчуци за магазини ще пристигне бързо и без закъснение.

Свържете се с нас още СЕГА и поръчайте доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазините.

20.04.2021 Интересно

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button