Доставка на свежи плодове и зеленчуци

Доставка на свежи плодове и зеленчуци

Целогодишни и сезонни хотелски комплекси

Независимо дали хотела Ви предлага шведска маса или има изискан ресторант, качеството на храната е от голямо значение за гостите Ви. Осигурете им най-доброто изживяване като им сервирате вкусна храна, приготвена от свежи плодове и зеленчуци.

Ние Ви предлагаме доставка на плодове и зеленчуци за хотели. Можем да отговорим на високите стандарти както на големите хотелски комплекси, така и на малките семейни хотели.

Благодарение на нашия опит и квалификация, намираме и предоставяме оптимални решения за доставка на свежи плодове и зеленчуци за различните видове хотели.

Кетъринг, ресторанти и заведения за бързо хранене

Страхотната храна се нуждае от най-качествените съставки. Ако искате всеки ден да впечатлявате клиентите си с вкуса на Вашата ястия, не трябва да правите компромиси с качеството. Направете най-добрия избор с нашата доставка на свежи плодове и зеленчуци за ресторанти.

Ние Ви предлагаме доставка на свежи плодове и зеленчуци за ресторанти. В състояние сме да осигурим навреме подходящия асортимент от свежи плодове и зеленчуци. Работим с най-добрите български и международни производители на плодове и зеленчуци. Така можем да Ви гаранитираме, че Вие и Вашите клиенти винаги ще получавате най-добро качество и вкус.

Хранителни магазини

Независимо дали притежавате малко квартално магазинче или голяма търговска верига, качеството на продуктите е това, което привлича клиентите. А плодовете и зеленчуците са продукти от първа необходимост, която намира място на масата на всеки българин.

Осигурете на клиентите си качеството, което заслужават с нашата доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини.

За нашите клиенти подготвяме свежи плодове и зеленчуци, опаковани с индивидуални потребителски опаковки. . По този начин се поддържа висок стандарт на хигиена в търговските обекти и се намаляват загубите. Доставяме продуктите на Интерснак България до всички търговски обекти в Североизточна България.

25.03.2021 Интересно
Call Now Button