Хладилни камери под наем

Хладилни камери под наем

Много често в бизнеса възникват непредвидени ситуации – ремонт на цялото заведение, на хладилниците, складовата база или целия обект. В този случай се налага да се затвори частично или изцяло обекта до отстраняване на проблема. За съжаление, липсата на място за правилно съхранение на хранителните продукти може да означава загуба на голяма инвестиция.

В тази статия ние от Натурални храни ООД ще Ви представим най-доброто решение, а именно – нашите хладилни камери под наем.

Нашата фирма е известна с доставката на свежи плодове и зеленчуци за магазини, заведения, хотели и търговски вериги. Но освен това, предлагаме логистични услуги и съхранение на замразени и охладени храни.

Разполагаме с голяма специализирана хладилна база. Тя разполага с най-модерно оборудване и е сертифицирана от БАБХ и международната компания Intertek. Затова за нуждите на Вашия бизнес можем да Ви предложим хладилни камери под наем.

Нашите хладилни камери под наем имат различни температурни режими. Това ги прави подходящи както за съхраняване на различни хранителни продукти, така и на плодове и зеленчуци.

Ако искате да научите повече за нашите хладилни камери под наем, свържете се с нас на телефон: 0886 331 991. Нашите сътрудници с удоволствие ще изслушат Вашите проблеми и желания  и ще Ви разкажат  повече за нашите хладилни камери под наем.

18.06.2021 Интересно

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button