Какво трябва да знаете за доставките с хладилни бусове?

Какво трябва да знаете за доставките с хладилни бусове?

Неведнъж сме се срещали с клиенти, които са останали недоволни от старите си доставчици използващи хладилни бусове. Причините са различни – от неспазване на обещаните срокове до получаване на плодове и зеленчуци с лошо качество и нарушен търговски вид.

Ако сте собственик на магазин, хотел или ресторант, останете с нас до края! В тази статия ще Ви споделим защо е важно да обръщате внимание на начина на разнос на плодове и зеленчуци. И ще Ви споделим защо ние винаги доставяме с хладилни бусове.

Особеност на плодовете и зеленчуците е, че се развалят изключително бързо. Особено през лятото, когато температурите са високи и те са подложени на дълго разнасяне из различните обекти. Затова доставката с хладилни бусове може да гарантира, че продуктът ще пристигне до Вас в съвършено състояние.

Хладилните бусове са най-добрият вариант за превоз на бързоразвалящи се продукти или храни, които трябва да се превозват в температурен режим между  минус 22 и плюс 12 градуса.

Едно от най-големите предимства на Натурални храни ООД е, че разполагаме със собствен автомобилен парк. Нашите хладилни бусове са с товароносимост от 0.5 до 5 тона. Така можем да отговорим на нуждите на всеки бизнес. Без значение дали става въпрос за голяма или малка поръчка. 

Направете най-добрия избор за бизнеса си още СЕГА! Свържете се с нас на телефон: 0886 331 991 и ние ще Ви докажем, че държим на качеството на нашите продукти.

05.08.2021 Интересно

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button