Какво трябва да знаете при избора на доставчик за Вашия магазин?

Какво трябва да знаете при избора на доставчик за Вашия магазин?

Все повече собственици на малки хранителни магазини се затрудняват с избора на надежден доставчик на свежи плодове и зеленчуци. Причините са различни – от проблем със спазването на уговорените срокове и изискването за големи количества, до получаване на стока с лошо качество.

Ако и Вие имате проблем с доставките на свежи плодове и зеленчуци за магазини, останете с нас до края. В тази статия ще Ви споделим на какво да обърнете внимание.

Изборът на подходящ доставчик включва много повече от сравняване на цени, получаване на оферти  и приемане на стока. От доставката на свежи плодове и зеленчуци за магазини зависи дали клиентите ще Ви предпочетат пред големите вериги.

За да можете да привлечете хората в района, трябва да предлагате не само качество, но и разнообразие от продукти.

Как да го постигнете?

Първата стъпка е да разграничите различните видове фирми, които предлагат доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини. Те могат да бъдат търговци, дистрибутори, вносители и производители.

Например производителите сами произвеждат стоката си, докато дистрибуторите са посредник на купувачите. Поради което и това може да повлияе на условията им за работа при доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини.

Втората стъпка е да определите от какво точно се нуждаете. Това означава, че трябва да знаете какво точно търсят Вашите клиенти и за колко време се изкупуват плодовете и зеленчуците в магазина Ви. Така можете да определите приблизителни количества, които ще поръчвате.

Третата стъпка е да обсъдите нуждите си с доставчиците и да получите техните оферти. За добрите фирми няма да изма значение дали сте малко магазинче или голяма верига. Те ще Ви предложат доставка на свежи плодове и зеленчуци за магазини, според Вашите нужди.

Все още търсите своя нов доставчик? Доверете се на Натурални храни и се убедете в качеството на нашето обслужване и продукти. Свържете се с нас на телефон: 0886 331 991.

12.07.2021 Интересно

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button