Контакти

Логистична база на„Натурални храни” ООД

Варна, Западна промишлена зона, ул. „Д-р Атанас Москов” №28

Управител Натурални храни ООД

Христо Матев

+359 888 666 712

Продажби

Мениджър продажби

+359 886 331 991

Мениджър доставки

+359 887 360 095

Мениджър хладилна зона

+359 886 044 004

Офис доставки на плодове и зеленчуци
Офис доставки Интерснак
Офис Интерсервиз Узунови АД:

бул. Вл.Варненчик №186, Мол Варна, ет.3

Поръчки

Е-мейл за поръчки на свежи плодове и зеленчуци:

Локацията ни в град Варна
Call Now Button