Свежите плодове и зеленцуци са по-вкусни!

Свежите плодове и зеленцуци са по-вкусни!

Имате собствен бизнес? Искате да предложите на клиентите си най-доброто качество, но сте недоволни от доставчика си на плодове и зеленчуци? Писнало Ви е да откривате развалени и наранени плодове и зеленчуци?

Сложете край на плодовете и зеленчуците с лоши търговски вид и качество. Доверете се на Натурални храни ООД и ние ще Ви помогнем да предложите на клиентите си свежи плодове и зеленчуци с най-добър вкус.

Много хора си мислят, че пресните плодове и зеленчуци са тези, които са току що набрани и имат страхотен аромат и външен вид. Истината е, че те могат да останат свежи и по-дълго време, стига да се съхраняват правилно.

За съжаление, много фирми за разнос на плодове и зеленчуци нямат подходящи складове или не знаят при какви условия трябва да се съхраняват. Така продуктите още след първия ден започват да омекват, което довежда до развалянето им.

Пристигайки при Вас, тези продукти, не само че имат много брак, но и не могат да отговорят на изискванията на клиентите Ви.

За разлика от другите доставчици, храната е нашата страст. Затова с екипа ни подбираме най-добрите производители и съхраняваме правилно всички плодове и зеленчуци. Затова Ви гарантираме, че нашите продукти са винаги свежи и с най-добър вкус.

Свържете се с нас на телефон: 0886 331 991.

16.11.2021 Интересно

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button