Защо използваме автомобили с падащ борд?

Защо използваме автомобили с падащ борд?

Много от нашите клиенти са собственици на големи търговски вериги, квартални магазини, ресторанти и хотелски комплексти. Особеност на техния бизнес е, че през обектите им постоянно преминава голям човекопоток. Това означава, че необходимостта от свежи плодове и зеленчуци се променя ежедневно според потреблението на техните клиенти.

Ние от Натурални храни ООД се грижим преди всичко за удобството на нашите клиенти. Затова винаги съобразяваме, че големите доставки на свежи плодове и зеленчуци са трудни за разтоварване.

За разлика от много наши конкуренти, ние разполагаме с подходяща техника – автомобили с падащ борд. Тяхното най-голямо предимство е, че осигуряват удобство при разтоварването на голям обем от свежи плодове и зеленчуци.

Какво е особеното на автомобилите с падащ борд?

Автомобилите с падащ борд имат допълнителна платформа. Тя може да е разположена на цялата или на половината ширина на автомобила. Благодарение на нея, свежите плодове и зеленчуци се разтоварват от превозното средство до Вашия склад.

Така  ние помагаме на Вашите служители  да спестят време и усилия при разтоварването на тежкия товар.

Поръчайте доставка на свежи плодове и зеленчуци с нашите автомобили с падащ борд! Потърсете ни на телефон: 0886 331 991 и нашите сътрудници ще Ви предложат индивидуална оферта, съобразена с бизнеса Ви.

20.01.2022 Без категория

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button