Защо правим всички доставки с наши собствени хладилни бусове?

Защо правим всички доставки с наши собствени хладилни бусове?

Много доставчици, които обслужват големи хотели, ресторанти и магазини използват посредници за доставката на свежите плодове и зеленчуци. Най-големият проблем при този начин на работа е, че често пъти поръчаната стока не пристига в добър търговски вид. И дори да се направи рекламация в момента на доставката, се получава едно препредаване на продукти, което води до големи неудобства за бизнеса.

Мислейки максимално за удобството на нашите клиенти, ние от Натурални храни ООД извършваме доставката на свежи плодове и зеленчуци лично! Разполагаме със собствени хладилни бусове и нехладилни транспортни средства.

Хладилните бусове и нехладилни транспортни средства имат товароносимост от 0.5 до 5 тона. Това Ви дава възможност да поръчвате от нас точното количество, от което се нуждаете. Ние не изискваме като други компании да поръчвате определени количества, за да доставим свежи плодове и зеленчуци до Вас.

Освен това, всички хладилни бусове и транспортни средства са сертифицирани от БАБХ. Те преминават и през обстоен преглед и дезинфектация между отделните доставки на свежи плодове и зеленчуци.

Така можем да Ви гарантираме, че нашите хладилни бусове са винаги в перфектно състояние и отговарят на законодателството на Република България.

Ние от Натурални храни ООД държим нашите клиенти да получат не само най-добрия продукт, а и най-доброто обслужване. Именно за това се грижат нашият екип от доставчици с хладилните ни бусове. С това ще приключим тази статия. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви споделим още интересна информация за нашите хладилни бусове.

17.05.2021 Интересно
Call Now Button